2015. május 21., csütörtök

Egy hónapos lettem én - meglepetés e költemény...


Valóban, mintha csak tegnap lett volna a műtét, de már 4 hete, azaz bruttó egy hónapja volt a hajbeültetésem.

Panaszom talán annyi, hogy a donor terület még érzékeny, kis viszkető, nyomásra fájdalmas dudorok vannak a tarkómon, melyek nagyon nehezen múlnak el. A beültetett területen a hajszalak 60 %-a már kihullott, és továbbra is hullik, bár mintha csillapodott volna a másfél héttel ezelőtti intenzitáshoz képest. Mostanra már elég sok mini haj bukkant elő, bizony a hajkoronám egy hónaposan már nő vissza.

Hajbeültetés után 1 hónappal

Bár még mindig vannak olyan hajszálak melyek a beültetés óta semmit nem nőttek, nem változtak, de erre a doktornő azt mondta, hogy azok a hajszálak biztos később fognak beindulni, és előtte valószínűleg ki is hullnak, legalább is egy részük.

Kis korpás viszketős jelenségek tapasztalhatóak foltokban a beültetett területen, melyet olíva olajos finom bedörzsöléssel kezelek, illetve Aloe Vera krémet is szoktam használni. Egy-egy pattanás szerű dolog is megjelent pár hajtüszőnél, de azok egy héten belül elmúltak. Gondolom ott épp kibújni készült az új haj. (üdvözöllek dicső lovag!). 



Munkámat már rendes lendülettel végzem, és természetesen igyekszem vigyázni a “kobakra”, nehogy beüssem, vagy megkarcoljam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése